Inlichtingen over Zuiderham Boerengolf en/of arrangementen:
Fam. Geertsema
Friesestraatweg 48 9831 TD Aduard
Tel. 050-4032004
» E-mail Info@zuiderham.nl
» Routebeschrijving
Volg ons op facebook: BoerengolfZuiderham
en Twitter: @boerengolfaduard ( Zondag gesloten )Wij willen u welkom heten op Zuiderham.
Onze achternaam is Geertsema en willen ons graag even voorstellen.

Ik ben Kees. Ik ben geboren op 1 november 1971. Ik ben opgegroeid op de boerderij en heb van jongsaf aan meegeholpen.
Mijn vader leerde mij het vak van veehouder. In december 2000 ben ik getrouwd met Eline. We zijn begonnen in het arbeidershuisje achter de boerderij. In mei 2005 heb ik het bedrijf van mijn vader overgenomen. En in oktober 2005 zijn we verhuisd naar de boerderij.
Nu runnen mijn vrouw en ik samen het bedrijf en de boerengolf.

En ik ben Eline. Ik ben geboren in de stad Groningen op 12 juni 1974. Hier ben ik ook opgegroeid. Een echte stadjer dus. Ook heb ik nog een aantal jaren in Den Haag gewoond in verband met mijn werk als Hoofdconducteur bij de NS.
Maar eens een Groninger, altijd een Groninger. Ik ging terug naar Groningen. Getrouwd met Kees heb ik nog een tijdje bij de NS gewerkt. Kees leerde mij het wel en wee van het boerenleven. Ik gaf mijn baan bij de NS op en concentreerde me op de kinderen en de boerderij. Inmiddels hebben wij het boerengolf op poten gezet. En Kees en ik maken er samen voor u een gezellige boel van. Ook ben ik als gastouder aan het werk en vang kindjes op, op de boerderijJakko is onze jongste spruit. Hij is geboren op 2 november 2011. Een lief, vrolijk en stoer jongetje. Jakko houdt van gezelligheid. Hij is er graag bij.
Hij lijkt erg veel op zijn vader. Misschien wordt hij later wel net zo’n goeie boer als zijn vader.Marlies is geboren op 13 mei 2007. Ze is onze prinses. Ze houdt erg van de kleur roze. Ze maakt zichzelf graag op. Ook iets moois in haar haar vindt ze geweldig. Echt een meisje.
Ze houdt heel erg van knutselen, maar dan wel iets meisjesachtigs. Een broek aan? Welnee, jurkjes en rokjes wil ons prinsesje aan.Mark is geboren op 3 januari 2006. Hij is onze ridder in huis. Hij mag graag helpen, vooral als iets een ander niet lukt. Ook mag hij papa graag een keer achter helpen. En geef hem
maar een schroevendraaier en wat hout en schroeven en dan is hij op z’n best. Lekker zelf alles uitzoeken.Baukelien is geboren op 1 mei 2002. Ze is een meisje dat veel van jongensdingen houdt. Ze is onze stoere meid. Ze is gek op vrachtwagens en dan met name de Scania V8.
En ook voetballen is één van haar passies. Ze wil graag helpen, maar doet ook graag haar eigen dingen.
 Terug naar de foto

Startpagina